STREAMING

Sectors

Mil històries que explicar

Des de l'acció vibrant dels esdeveniments esportius fins a la precisió tècnica en conferències i convencions, passant per la creativitat en el món dels videojocs i la màgia dels esdeveniments culturals. Cada sector és un llenç per a la nostra innovació i dedicació, on la teva visió es converteix en una experiència visual inoblidable.

  • VIDEOJOCS: Especialitzats en capturar l'emoció i la tècnica en el món dels videojocs. La nostra experiència inclou la transmissió de tornejos d'eSports, la creació de contingut promocional i la col·laboració en llançaments de jocs.
  • CONFERÈNCIES I CONVENCIONS: Experiència comprovada en la cobertura de conferències i convencions, oferint transmissions en viu i gravacions d'alta qualitat. Ens destaquem en la captura de ponències, tallers i moments clau d'aquests esdeveniments.
  • ESDEVENIMENTS ESPORTIUS: Capturem l'acció i l'esperit dels esdeveniments esportius. Des de maratons fins a competicions internacionals com l'Ironman Barcelona, proporcionem cobertura completa que transmet la intensitat i emoció de l'esport.
  • ESDEVENIMENTS CULTURALS: La nostra habilitat per cobrir esdeveniments culturals és incomparable. Des de festivals i concerts fins a esdeveniments locals com la cavalcada de reis, capturem l'essència de cada celebració cultural.
  • TELEVISIÓ I STREAMING: Amb àmplia experiència en televisió i plataformes de streaming, hem treballat amb cadenes líders, oferint serveis de filmació, edició i transmissió en directe que compleixen amb els més alts estàndards.
  • SECTORS INNOVADORS: Explorant constantment nous horitzons en la realització audiovisual, incloent-hi projectes en realitat virtual i transmissions en 360 graus, mantenint-nos a l'avantguarda de la tecnologia.