Sobre nosaltres

El meu viatge en el món audiovisual

Des del meu inici el 2013 com a empresari individual, el meu camí en el món audiovisual ha estat una aventura d'aprenentatge continu i passió per la creació. Vaig començar explorant els matisos de la fotografia analògica, una base sòlida que em va ensenyar a capturar la llum i a comprendre els seus efectes en les emocions i narratives visuals.

Amb el temps, la meva curiositat i dedicació em van dur cap a la realització audiovisual, on he pogut interconnectar el so, la llum i el vídeo per donar vida a històries impactants. He tingut l'honor de treballar amb cadenes de televisió com TV3, La Sexta, Tele5 i Antena3, operant càmeres amb tecnologia de transmissió 4G i contribuint en la creació de continguts que arriben a milions.

Els meus projectes personals, com la cobertura d'esdeveniments significatius en la meva comunitat i la participació en esdeveniments esportius com l'Ironman Barcelona, han estat fites que han marcat la meva carrera, permetent-me explorar i expandir les meves habilitats en diferents escenaris.

Innovació i compromís a la meva carrera

Recentment, he incursionat en el món de les pantalles LED i la producció d'esdeveniments a gran escala, treballant amb equips nacionals i internacionals. Aquesta experiència ha enriquit la meva visió i capacitat per oferir solucions innovadores i personalitzades a cada projecte.

A més del meu treball professional, mantinc un compromís amb la comunitat audiovisual, col·laborant amb projectes com LaPifia, on aporto el meu estudi, equip i coneixement tècnic per donar suport a iniciatives creatives.

El meu viatge en el món audiovisual és un reflex de la meva dedicació per contar històries a través de l'objectiu, buscant sempre innovar, aprendre i créixer en aquest camp que m'apassiona.